Управителен съвет

АЕРО ВИЖЪН ЕООД

Аеро Вижън ЕООД е основана през 2015 г. в гр. София, България и е една от най- бързо развиващите се компании за безпилотни летателни апарати в страната. Компанията се състои от екип, притежаващ безценен опит в областта на авиационната електроника, навигационни системи и оборудването на въздухоплавателни средства, тяхната силова установка и софтуерното осигуряване на системите на борда. Членовете на екипа имат повече от 40 имплементирани оптимизации в сферата на авиацията, машиностроенето, прецизното земеделие, прецизното строителство, мехатроника; разработване на иновативни софтуерни решения и апликации.

www.aerovision.bg

СЕММА МЕНИДЖМЪНТ ЕООД

SEMMA Мениджмънт е създадена през 2014 г. с мисията да бъде партньор, който да помага с устойчиви стратегии в дългосрочен план. В зависимост от проекта ние работим както със собствен екип, така и с различни подизпълнители с цел доставяне на по-специфични услуги за наши клиенти на възможно най-високо ниво. Завършваме всяка мисия с решения, базирани на диагностика на състоянието на фирмата, операции и пазарен анализ, подкрепени от тактики за изпълнение и оперативни процеси и процедури. Натрупаният дългогодишен и разнообразен практичен опит ни кара непрекъснато да търсим нови предизвикателства и полета за изява в различни сфери на дейност.

www.semmamanagement.eu

СТАНИМИР НАЧЕВ

Маг. инж. в „Машиностроителни технологии и мениджмънт“ и „Проектиране на иновативни инженерни продукти“, притежаващ опит в редица инженерни области, като проектиране, изпитване, симулация и изработване на различни конструкции и летателни апарати и техните системи. Собственик и управител на няколко фирми и съосновател на няколко НПО в сферата на Безпилотните Летателни Апарати (БЛА). Притежаващ опит в мисии към ООН и с опит в управлението на европейски проекти.

ЕМИЛ МАГРИСО

Отслужил в армията на Израел и отличен с Президентско Отличие. Заемал е пет поста, като изпълнителен директор в различни фирми и организации и собственик на две фирми в България и една в Израел. Бизнес предприемач и стратегически консултант на фирми в сферите на сигурността, земеделието, образованието, здравеопазването, автомобилната индустрия, ИТ, недвижими имоти и строителство. Владее четири езика.